Tegning og tusch

Prøv mange forskellige tegneteknikker med kurset Eksperimenterende tegneworkshop med Karina sidste weekend i marts måned. Nu udsat - men gentages i næse sæson.

Kinesisk tusch og vandfarve i Hillerød. Ny dato er 26/4 20.  Er du akvarelmaler, kunne det være spændende for dig at deltage. Du vil helt sikkert få lært nye måder at håndtere din pensel på!

Flere ønsker at få styr på det at tegne. Det ønske kan vi nu opfylde! Se klassisk tegning med Anette Martinussen 3 gange i april.

Tuschtegning indgår i sommerkurset med Alek Krylow i juni måned.

 HVIS DU FINDER ET KURSUS, DER HAR DIN INTERESSE, MEN HVOR DATOEN IKKE PASSER MED DIN KALENDER - SÅ VIL VI GERNE HØRE FRA DIG, IDET VI OFTE GENTAGER KURSERNE FLERE GANGE HEN OVER SÆSONEN.

 

 

 

Navn Start Sted Underviser  
Kinesisk tusch og vandfarvemaling 26‑04‑2020 10:00 Frederiksborg Byskole i Hillerød Peter Andersen
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Vi begynder med at lære de traditionelle teknikker: måden at holde penslen på, forskellige penselstrøg og måden at lægge farve på. Vi starter med at male bambus og lotus, derefter andre blomster som tulipaner osv.. Du vil også se originale kunstarbejder fra Peters lærer Yin Wei Xing. Materialer kan købes på kurset men om muligt medbring rispapir, kinesiske vandfarver, kinesisk pensler, tusch og vandpalet.
 www.psandersen.co.uk

Medbring en stor og en lille gammel hvid tallerken. De er bedst som palet. En plast vandpalet duer ikke, farverne løber rundt omkring men på porcelæn bliver de stående. Den lille tallerken til flydende tusch og den store til farvepalet og til at blande på! Desuden to vandbeholdere i glas eller plast. Der er ingen vandbeholder på skolen. Endelig et lille krus til té fordi der serveres kinesisk té til fri afbenyttelse hele dagen.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: H01303
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 26-04-2020 10:00
Mødegange: 1
Lektioner: 8
Undervisere: Peter Andersen
Priser:
Almen DKK 410,00
Tegning 19‑05‑2020 10:00 Gl. Holtegård Anette Martinussen
Se mere   Luk  
  • Navn: Tegning
  • :
  • Start: 19‑05‑2020 10:00
  • Sted: Gl. Holtegård
  • Underviser: Anette Martinussen
Se mere   Luk  

Klassisk Tegning.    Iagttagelse – Perception - Form. - For begyndere og letøvede.

Alle kan lære at tegne, og indholdet på dette kursus er specielt tilrettelagt, så du lærer at iagttage, at opfatte og nedfælde et motiv på papir. 

Vi arbejder efter Betty Edwards metoder ”At tegne er at se” med lette og sjove tegneøvelser, hvor det drejer sig om at styrke øjets og hjernens evne til at samarbejde med hånden, der fører blyanten. 

Derefter lærer du at bruge de klassiske metoder til tegning efter genstande, hvor det handler om iagttagelse, skitsering og skravering mm. 

Det er et grundlæggende kursus for alle, der tegner og maler og som gerne vil styrke evnen til at arbejde med form, komposition, og frihåndstegning.

Du skal selv medbringe materialer og inden kursusstart modtager du et brev med mere information herom.

Der er indregnet ca. 1 time midt på dagen til pause. Aftales endeligt på kurset.

Kurset afholdes i mødelokale på  https://glholtegaard.dk/da/udstillinger/

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: B01325
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 19-05-2020 10:00
Mødegange: 3
Lektioner: 14
Undervisere: Anette Martinussen
Priser:
Almen DKK 625,00
Pens. Rudersdal DKK 558,00